Instalații panouri solare

Home  >>  Instalații panouri solare

panouri-solare-Ce înseamnă panouri solare?

Care e diferența față de panourile fotovoltaice?

Aceste întrebări sunt puse de marea majoritatea a oamenilor care caută soluții la procurarea în mod gratuit a energiei. Soarele ne trimite în mod continuu, prin razele solare, energia necesară pentru a ne trăi viața așa cum o știm acum. Necesarul de energie pentru întreaga planeta pentru o singură zi este trimis de soare într-o secundă. Nu avem altceva de făcut decât să captăm această energie. Tehnologia de panouri solare face exact acest lucru.

Sunt panouri solare care capteaza energia soarelui și o transformă în energie termica, și există panouri fotovoltaice care transformă această energie în curent. Sunt multe tipuri de panouri solare, diferența între ele constând mai mult prin randamentul oferit pe diferite anotimpuri. Prin urmare, mari companii au inceput să dezvolte multe tipuri de panouri solare care să absoarbă in mod direct razele solare transformând această energie în căldură. Prin diferite panouri solare s-a realizat încălzirea la grade foarte ridicate a apei din aceste tipuri de instalații.

Un panou solar sau un sistem de panouri solare montat corect poate reduce cu până la 70% costurile cu încălzirea unei clădiri. Încălzirea solară trebuie văzută nu ca o alternativă totală la sistemul tradițional de încălzire, ci ca un sistem care asigură o reducere considerabilă a costurilor cu încălzirea, mai ales în situația clădirilor deja existente, al căror grad de izolare termică este redus.

Sistemele solare funcționeaza cu succes la hoteluri, spitale, școli, instituții publice, sedii de companii etc. Se pot monta și pe bloc ca sistem pentru încălzirea apei pentru toți locatarii cât și pe balcon individual sau pe peretele blocului. În acest caz e nevoie să se obțină o autorizație de la primărie.

Vă oferim panouri solare selective cu un randament foarte ridicat, dar și sisteme complete compatibile cu orice cerință. Calitatea și eficiența sistemelor care folosesc energia solara, a panourilor solare pe care le propunem sunt foarte ridicate, asta face ca acestea să funcționeze cu succes zi de zi, producând energie alternativă fără să vă îngrijoreze creșterile de prețuri la agenții termici.

panouri-solare-2