Încălzire în pardoseală

Home  >>  Încălzire în pardoseală

pardoseala2Știm cu toții că atunci când picioarele sunt reci, întreg corpul nostru simte frigul. O soluție viabilă la acest lucru îl reprezintă încălzirea prin pardoseală. Renuntați la îmbrăcămintea groasă, șosete groase, acum dumneavoastră și copii dumneavoastră se pot juca pe podea în mod comfortabil fără a mai simți frigul de altădată.

Încălzirea prin pardoseală cu apă calda la temperatură scăzută sau electrică, a cucerit în ultimii ani un segment semnificativ din sistemele de încălzire a pardoselilor moderne, fiind constantă și uniformă, fără existența unor puncte reci sau calde în spatiul încălzit.

Încălzirea prin pardoseală realizează confortul termic optim pentru locuitorii unui spațiu. Prin sistemul de încălzire prin pardoseală se obțin 24-25 grade la baza podelei, 22 grade la nivelul corpului și 20 grade la nivelul tavanului; rezultă de aici un consum de energie mai redus comparativ cu sistemele clasice de încălzire cu radiatoare. Pe lângă avantajul fiziologic încălzirea prin pardoseală conferă spațiului încălzit și o estetică sporită datorită diminuării sau eliminării complete a radiatoarelor.

Calitatea încălzirii în pardoseală este net superioară oricărei instalații de încălzire.

Șapte motive pentru a alege sistemul de încălzire în pardoseală în locul sistemului clasic de calorifere.

1. Oferă un nivel ridicat al comfortului termic – căldura este distribuită uniform pe toata suprafața încălzită.
2. Consum de caldură redus față de sistemele tradiționale și implicit facturi mai mici la plata căldurii.
3. Este folosit agent termic de temperatură joasă.
4. Sunt ecologice.
5. Calitatea aerului interior este mai bună față de alte forme de încălzire – picioarele sunt calde în timp ce aerul respirat este mai rece.
6. Oferă condiții igienice superioare (nu se formează zone umede pe pardoseală evitându-se formarea coloniilor de bacterii).
7. Oferă posibilitatea unei amenajari flexibile a spațiului – vă puteți configura spațiul așa cum doriți fără ca radiatoarele să vă incurce planurile.

 pardoseala4 pardoseala3 pardoseala