Despre Noi

Home  >>  Despre Noi

 

Suntem o echipă tânără de profesioniști calificați în țară și în străinătate în domeniul proiectării, instalării și execuției de sisteme de instalații termice, electrice, de ventilație cu recuperare de căldură cu sursă de căldură convențională și alternativă, regenerabilă. Protejăm activ mediul înconjurător folosind cu preponderență echipamente care au ca sursă de caldură, energia inepuizabilă de la soare, acumualtă în aer, apă, sol. Căutăm și vă oferim soluții individuale, accesibile din punct de vedere tehnic și financiar.

Succesul firmei Calor-tech este datorat promovării pe piața din țară și străinătate a produselor și a materialelor de înaltă calitate la prețuri accesibile, importate din Italia și Germania. Această activitate este asigurată de către un personal tânăr, bine pregătit, gata să depășească așteptările clienților, din dorința acestora de a crește standardul de viață sau pe cel profesional, precum și de parteneriate cu companii de renume. Calor-tech excelează prin performanță, recunoaștere, respect pentru oameni și mediu, îmbunătățirea și creșterea calitativă a vieții, inițiativa, viziune, comunicare și o bună colaborare.

Cel mai important serviciu oferit de compania nostră este acela de instalare. Vă oferim servicii complete de instalare pentru încălzirea prin pardoseală, instalații panouri solare, instalații de aer condiționat cât și instalații centrale termice. Pentru aceste servicii vă oferim garanție pentru liniștea și confortul dumneavoastră.despre